Cykeln börjar se dagsljus

Tänk vad vardagarna kan skilja när man har ett timjobb med bara timmar på i princip helgerna. Från igår då jag hade dötrist, tills idag då jag har haft riktigt roligt och trevligt med Tobbe. Tränat som bara den idag också, plus att jag har tagit fram cykeln :) Så är helt slut och kommer nog sova riktigt gott inatt. La mig i soffläge och kolla nyss på Vad blir det för mat, med Per Moberg. Jag är helt fast, tycker han är klockren.


Bild: google

Nahe, nu blir det soffläge och snart sängläge. Imorgon är en ny dag...

Colorazy

Ja, efter en ganska så tråkig dag sittandes ensam hemma så sluta den bra med lite träning. Åkte hemifrån i sista stund så jag hann med ett pass core och det är jag glad för. Grymt skönt. Så nu sitter jag nyduschad och nytittandes på Grey's och suktar efter ett par skor.


Bild: skonamig.se

Vad sägs om dessa? Jag tycker dom är grymma! Piffar upp en väldigt enkel outfit, tänker mig själv med ett par ljusa jeans och ett vitt linne under en het sommarkväll... Måste nog kolla lite med mannen min innan jag klickar hem dom, inte för att han speciellt mycket att säga. Men bara för att.

Little sunshine

När han är i sitt bästa tillstånd, våran Figaro.



Han är faktiskt som ett litet barn, när han är trött kommer han o gosar in sig hos en och när han är uttråkad är han på allt. Och då menar jag allt. Brukar tillexempel vakna på nätterna/mornarna av att han leker i en av mina väskor eller håller på och pillar med saker på nattusbordet, som örhängen, näspray.. Han brukar också knaprar på mina torra växter. Fast... har man tur kanske man slipper uppleva just det när ens "riktiga" barn kommer till världen.

Städa?

Klockan är redan ett och jag har inte gjort ett skvatt med den här dagen. Eller jag har tvättat lite, det har jag allt. Får se hur lång tid det tar innan jag kommer ta tag i något. Förstår inte att Martin alltid har rätt när det gäller mig, han sa igår i telefonen när jag berätta att jag hade tänkt städa att jag aldrig kommer göra det. Och just nu känns det som att han har rätt. Lite åtminstone. Men jag känner mig ganska så ensam idag faktiskt, får tvinga katten att vara inne med mig så att jag känner mig lite mindre ensam. Om det nu är nån bortförklaring till varför man inte städar?

Hungrig börjar jag bli också, men hur kul är det på en skala att äta själv? Usch, vad jag längtar till att djurparkssäsongen drar igång, då man har något att göra och träffar lite folk. Just nu är Micko den enda som jag umgås med i princip, Stina är ju i Spanien och iförsig ska jag ju träffa Tobbe imorgon. Det har jag längtat efter. Men om nån frivillig vill umgås med mig så hojta bara till ;)


Tror ni jag kommer få någon ordning på kaoset till dagens slut? (och så verkar det som att katten där till höger trivs ganska bra att tvinga mig att hålla sällskap)

112 - på liv och död

Denna tisdagskväll hade jag tänkt mig att det skulle vara noll sevärdigheter på dumburken. Tills jag kom på den nya serien som började förra veckan, 112 - på liv och död. Eftersom att jag någongång i livet hade tänkt utbilda mig till ambulanssjukvårdare tycker jag att såna program är perfekt att se, för att se om det är något för en själv. Jag tyckte det var speciellt med just det här programmet, för man kom så "nära" och i andra sjukhusprogram ser man bara att det alltid blir ett lyckligt slut. Men i den här serien blir det inte alltid lyckliga slut, vilket får sig en tankeställare om det verkligen är det som jag vill hålla på med...


Bild: Google

Idag fick jag ett sms av hjärtat mitt och han hade skrivit att han hade fått de jobb han ville ha på djurparken!! Sjukt kul. (Och ja, för den som inte vet så träffades vi på Kolmårdens djurpark eftersom vi båda jobbar/jobbade där) Så nu väntar jag på att han ska ringa så jag får veta allt!

Jag skippade även träningen ikväll, har lite dåligt samvete för det nu men hade verkligen ingen lust eller motivation. Och jag tycker faktiskt inte man ska göra sånt som man inte vill (om man nödvändigtvis inte måste, måste), plus att jag tränade igår. Hade tänkt att göra något nyttigt istället, men har mest suttit och suktat efter kläder på online-shopar. Lön på torsdag ju!

Spellista

Det blir att träffa Micko idag också, mys! Sitter o väntar på att jag ska dra mig ner till bussen, så länge får ni den bästa musik (enligt mig), för tillfället.

Tomorrow - Tobias Fröberg, Ane Brun
Mowgli's road - Marina and the diamonds
You'd better watch out, `cause I like you - Billie the vision and dancers
A little moonlight - Anna Maria Espinosa
Spread a little joy - Life-size humans
A song about me - Coby Grant
All the right moves - OneRepublic
When everybodys know - Stella Lagnefors
Russian roulette - Rihanna
Lily from the middleway street - Billie the vision and dancers
Chasing pirates - Norah Jones
Boat behind - Kings of convenience
Sena tåg - Tomas Andersson Wij


Måndag för en annan

Har börjat denna måndagsmorgon med ett par rader chockladkaka... Bra gjort! Tur att jag hade tänkt att träna ikväll, jag som ska bli fit till i sommar. Vaknade upp imorse och det for en massa tankar genom huvudet. Sa jag verkligen upp mig igår? JA, det gjorde jag tamefan. Har 10 pass kvar av hela min McD-karriär... Sjukt.

Idag ska jag iallafall träffa min älskade Micko. Måste även städa mitt rum. Typ grundstäda det, sjukt stökigt. Måste se om jag hittar mina träningsbyxor också, eller om dom är väck för alltid. Måste hinna läsa nya veckorevyn också.. Jag får nog sätta igång om jag ska hinna allt.

Puss & gull.

Magisk helg

Den här helgen har det varit något speciellt mellan mig och Martin. För båda har det känts som att vi är nykära och jag har svävat omkring på mitt rosa moln tillsammans med honom. Helt fantastiskt. Det värsta med det är att det kändes skit att behöva jobba hela dagen. MEN! Vet ni vad jag gjort? Sagt upp mig. Jojo, april blir min sista månad att sälja burgare. HA! Måste ändå erkänna att det känns lite vemodigt att lämna något som man har kommit in i, som man verkligen kan och att man vet att man klarar av. Under det här året har det både varit skratt och gråt för mig och jag kan ju faktiskt inte sälja burgare livet ut.

Nu ska jag se Johan Falk! Hörs!

Friday, I'm in love

Idag har jag inte lust med nåt... Sitter egentligen bara o väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag kan dra mig till jobbet. Kanske därför jag inte har lust med något, för att jag ska dit? Efter jobbet får jag iallafall träffa Martin som kommer hem idag. Fick schemat för april idag också och fick nästan 70 timmar och eftersom jag tagit ledigt de 11 första dagarna, så blev det ganska många dagar i slutet av månaden. Vilket känns sådär, med tanke på att jag kommer säga upp mig. Men dom har iallafall lyckats pricka in några vardagar, vilket jag inte jobbat på på väldigt länge... Jag var inte riktigt beredd på att det skulle bli så mycket heller, eftersom jag fått runt 40 timmar de två senaste månaderna. Och då handlar det om hela månader.

Men iallafall, försöker få tiden att gå med att lyssna på musik och kolla runt lite. Ska ställa mig i duschen snart, hade tänkt ha ett litet "spa" med hårinpackning och såna tjejiga saker. Yes box.

Tv-dilemma

Äntligen, äntligen, äntligen har vi fått igång routern här hemma så jag kan använda min nya, snabba, fina dator istället för min gamla sega bärbara som man står ut med max en kvart. Så nu blir jag nog mer inspererad till det mesta som hör till datorn o internet att göra :)

Ikväll har jag tränat för 3e dagen i rad och jag kan gissa att jag knappt kommer kunna gå imorgon... Ikväll var jag på afrikansk dans, riktigt riktigt roligt :) Jag fundera på att träna imorgon också, men nån måtta får det vara på det hele. Imorgon ska jag iallafall jobba på McD för första gången på 2½ vecka. Och jag ska väl erkänna att jag inte saknat det direkt, kommer få schemat för april imorgon och det blir troligen mina sista dagar :)

Ikväll blir det iallafall lungt. Har dock ett tv-dilemma vad jag ska se. Eller i-landsproblem kanske man ska kalla det? Funderar på att se Troja, men vill även se Vad blir det för mat och Maria Wern - främmande fågel. Jag är sugen på en film, men i 3 timmar vet jag inte...

En film som man bara måste se om man inte sett den är Sommaren med Göran. Såg den på bio med päronen på bio första gången och blev lite småkär i den. Sen köpte Martin den och nu är jag helt fast i det här klippet:

Helt underbarT! Har kommit underfund med att jag är en riktig smygälskare av musikaler också, måste se till att jag får tag på några andra än Grease :)

Nu ska jag tametusan ta mig en dusch och fundera på vad jag ska se ikväll!

Tidiga mornar

Äntligen har jag lyckats få in en morgonrytm. När jag varit hemma så mycket har man blivit bortskämd med sovmornar och då känns det bara som att hela dagen är bortkastad när man går upp runt 12-13. Men nu äntligen klarar jag av att gå upp vid runt 7-8 och då vaknar jag ändå av mig själv. Riktigt skönt, nu känns det som att jag ändå får ut något av dagarna som jag bara går hemma. Men det är inte långt kvar tills det över, i slutet av den här månaden kommer jag (äntligen, äntligen) säga upp mig från McDonken. Så april blir min sista månad av slaveri för att sen jobba heltid ute på djurparken!

Den 23 juni kommer det även bli en hejdundande MUCKFEST. Jag tippar på att det här kommer bli den bästa sommaren - ever. Martin o jag har planerat att göra så mycket saker, när han äntligen är klar med lumpen. Bara som att gå ut o ta en öl med ett par vänner har liksom inte blivit av sen han ryckte in.

Idag ska jag iallafall städa o rensa lite nere i köket, gå ut i solen och kanske läsa en bra bok för att sen avsluta dagen med lite träning. Fett med najs :)

RSS 2.0