Första av 12

Idag är första dagen av 12 lediga! Helt sjukt, men så underbart och behövligt. Ska jag försöka ta igen all den tid som jag missat i sommar. Som en sen semester helt enkelt. Så idag var jag och klippte mig och sen fika med de "gamla" gänget. Nu har jag försökt städa undan här (mycket behövligt), för att sen kolla över mitt pluggeri noggrant. Imorgon skulle nog jag & Tobbe unna oss en öl på världens för att sen på onsdag åka till Vingåker :)

I helgen var Martin hemma också och tiden gick alldeles för fort. Egentligen skulle vi inte träffats på nästan 3 veckor efter den här helgen, men jag prioriterar och väljer bort Berlin för att slippa vara utan honom så länge... Så nu dröjer det bara 4 dagar innan jag får träffa honom igen!

Ledig dag 2


Har hört att håret växer fortare när man är kär, och jag är angelägen om att hålla med :) Håret har aldrig varit såhär långt, men på måndag har jag en klipptid så får se hur mycket som ryker då. Förhoppningsvis så lite som möjligt...

Igår hade iallafall jag & Simone en myskväll på tu man hand, bara vi två :) Mycket trevligt. Idag tog jag det riktigt lugnt på förmiddagen och på eftermiddagen fick jag tid att träffa Tobbe och My en snabbis. Det var också trevligt, så dagen sluta med att jag färgade Tobbes hår. Han blev nöjd och då blev jag också nöjd.

Igår ringde även Martin och sa att han låg sjuk i feber och halsinfektion. Inte alls kul att höra... Men förhoppningsvis behöver han inte vara med på allt fys, plus att han kommer hem på torsdag (!!!) :):)

Nu ska jag krypa ner i min ensamma säng, önska att Martin låg bredvid och halvslumra till criminal minds. Imorgon är jobbet igång igen, fast börjar inte förrens 17. Så det ska bli skönt med lite mer ledigt.

Ny familjemedlem

Snart är vi 4 igen! Den här lillen är bara 4 veckor än så länge, men när den är redo att flytta från mamma så kommer den flytta in hos oss. Längtar nåt otroligt! Har vi tur kan vi få den redan vid 8 veckor, vilket blir i slutet av september. Det betyder att det är jag som får ta mest hand om den i början, eftersom jag inte är schemalagd på så många timmar längre. Då ska jag se till så det blir en stor och stark kille, som klarar av både råttor och hundar! Har jag något att syssla med när Martin inte är hemma heller :) Åh, lycka!

Det är 90% chans att det är en han-katt, så jag kom med förslaget att den skulle heta Farbror Barbro. Mamma nappa direkt och hon kommer säkert kalla honom det även fast den får ett annat namn. Pappa tycker Tiger, eller Leo. Jag röstar för Leo :)

Ledig!

Tro det eller ej, men nu är jag ledig hela två dagar i rad! Rena paradiset för mig, men tanke på att jag inte haft två sammanfattade lediga dagar sen i mitten av juni. Kommer få min lön för juli nu i veckan och ja, det är pengar men för att ha slitit så hårt så är det i princip ingenting som jag får. Jag känner att jag aldrig mer vill ge så mycket som jag gett den här sommaren igen och jag förstår inte hur jag orkat. Men en sak har jag lärt mig, som jag kommer bära med mig hela livet: pengar är inte allt. För mig betyder pengar så väldigt lite och tid så mycket.

Igår var iallafall jag och mina päron på Coldplay-konserten och den slog nästan allt. Väldigt, väldigt, vääldigt bra. På vägen hem ringde Martin också, inte hört ifrån honom sen i måndags så det var skönt att höra ifrån honom. Typiskt nog jobbar jag hela lördag & söndag när han är hemma, sen är jag i Berlin när han fick komma hem helgen efter det. Så efter det kommer vi inte ses på alldeles för länge... Känner riktigt jobbigt, men vet att vi kommer klara av det.

Idag jobbade jag en stund i djurparken och sluta tidigt, så mötte upp mina föräldrar som tagit sig dit också. Så vi gick runt och strosa hela eftermiddagen i parken, riktigt mysigt. Så nu ligger jag i sängen och småkikar på Batman begins och funderar på vad jag ska göra imorgon. Har haft saker att göra hela veckan, men som jag inte hunnit med som jag måste fixa de här två dagarna. Som att fixa mitt internet till nya datorn och att ringa om kåravgiften till universitetet. Plus att mitt rum ser ut som ett bombnerslag och att jag ska träffa Simone o co imorgon. Sen försöka få en skymt av Micko också... Jag får ta vara på tiden jag har, för snart börjar ett hell igen. Som en slutspurt på det hela, för sen är det sjukt lungt nästan hela september. Otroligt skönt och då ska jag ta igen all den tiden som jag missat i sommar. 

Martin


Jag är Martin-sjuk. Saknar honom nåt otroligt och skulle behöva ha honom hemma nu. Låt tiden gå fort!

Jag vill aldrig leva utan dig.

BERRA


10 april 1993 - 11 augusti 2009. Vår älskade kisse <3
Oskiljaktiga tills döden skilde oss åt.
Begravd under äppelträdet i trädgården, där han fått ro.

Sommaren snart slut...


På måndag är lågsäsongen igång i djurparken igen och det enda jag gjort i sommar är att jobba. 5 dagar ledigt i juli och det kommer bli ungefär lika mycket i augusti. Men inget jag är bekymrad över, sommaren kommer ju igen om ett år. Nu längtar jag lite efter vintern, om man nu får säga så. Just nu tar jag iallafall vara på varenda lediga stund jag får. Är ensam hela helgen eftersom päronen är ute och seglar, så jag ligger i sängen o småkikar på Family guy och funderar på om jag ska åka och köpa en chokladkaka och kolla på Pirates of the caribbean-filmerna. Längtar efter min man också, men han kommer inte hem förrens på torsdag... Martin-abstinens! Tur nog får han komma hem en dag innan det var tänkt och just den dagen är jag ledig (tror nån i det undre har bestämt att vi ska få vara tillsammans så mycket som möjligt). Alltid kul att ha något att se fram emot, och måste säga att tiden gått ganska fort ändå. Ändå att det känns som en evighet sen som han åkte.

Nu har jag bestämt mig iallafall... Chockladkaka och pirater blir det!


den vackraste stunden i livet var den när du kom

RSS 2.0