Generöst!

Min pappa har lovat mig att jag ska få en sånhär:


Han ska bara vinna på travet först...

Underbara vinter

Klockan är snart halv 2 och plogbilen har inte varit här, vilket har lett till att 3 bilar sitter fast utanför vårat hus varav en är pappas. Han åkte hem från jobbet för att äta lunch och kan inte åka tillbaka, haha (stackarn). Var ute o hjälpte honom förut men det hjälpte inte speciellt mycket och sen ville han bara skita i det. Nu är han där ute och skottar för fullt o väntar på att traktorn ska komma. Tycker faktiskt det är lite synd om honom. Jag ska iallafall börja jobba sen vid kl 16 och känner att jag nog får ta bussen innan den jag tänkt, för man vet ju aldrig hur försenade dom kan vara i det här vädret...

Utan internet

För ett tag sen (ganska så länge sen) gick våran telefon sönder. Eller nån sladd som går utifrån till telefonen. Och då försvann ju internet i samband med det, men nu när telefonen är lagad så funkar internet ändå inte. Så igår tog jag tummen ur aslet och ringde supporten för att försöka få ihop det. Prata med en kille som jag tror både hade en utländsk och samiskbrytning så det var lite svårt att höra vad han sa. Efter att ha hållt på fram o tillbaka med att göra samma saker i 45 min skulle jag kolla så att allt var rätt inkopplat. Smart som jag var drog jag då ur telefonjacket och poff så var support-killen borta. Andades lite och ringde sen igen och fick prata med en tjej som förslog att jag skulle byta kabel och sen ringa igen om det inte funka. Och tänk att det funka i min bärbara dator! Fast inte i den stationärar, där det ska funka. Men tjejer alltså, dom kan!

Igår anmälde jag min till högskoleprovet, så nu blir det att börja plugga lite igen. Jag har ju gott om tid, eftersom jag bara fick 42 timmar på McD i februari. Vilket är en veckas jobb... Så för att inte börja klättra på väggarna har jag bestämt mig för att skaffa hobbys, som att baka o träna. Var både igår och ska träna idag igen. Jag ska också börja fota mer och kanske börja göra smycken? Haha.

Efter att Martin varit långledig i hela två veckor kommer han bara hem helger nu igen. Kommer bli riktigt jäkla underbart när han muckat. Min älskade prins <3 Men än så länge så får jag mysa med katten, han ligger så fint i mitt knä o sover. Upptäckte att han ser ut som en tigerkaka, hihi. Men nu äre dags att göra nåt vettigt av den här dagen tror jag.

RSS 2.0