3 månader

Idag är det exakt 3 månader sen som Martin och jag blev oskiljaktiga. Vi brukar sitta och minnas tillbaka, exakt vad som hände när vi började träffas och det är inget annat än leenden som infinner sig på våra läppar. 3 månader är ingen lång tig, för jag vet att det kommer bli mycket mycket längre. Men under de här månaderna har det hänt så mycket och vi har upplevt så mycket tillsammans. Vår kärlek blir starkare ju mer dagarna går och vi kommer varandra närmare. Även om vi under den senaste tiden varit ifrån varandra mycket, så har bandet mellan oss bara växt. Men snart får jag ha honom hemma på heltid, vilket kommer bli underbart! Sjukt underbart...



Eftersom jag inte skrivit på länge så ville jag egentligen bara säga hej till de kämpar som fortsätter kolla in min blogg (väldigt imponerande) och jag har egentligen inte så mycket att säga, mer än en liten kärleksförklaring till den finaste jag har. Men jag kan ju slänga in att jag kände att jag behöver rutiner i mitt så orutinerade liv, så har jag börjat med morgonpromenader, vilket har gett till pinsam träningsvärk i ryggen. Ehm, men jag rör på mig iallafall och dom ligger på 1-1½ timme, varje dag! Jag är nöjd. Just nu är jag inne i nån Idol-anda också och är helt fast. Jag som hata Idol förra året, vad har hänt? Just nu är det omröstning om vem som går vidare till fredagsfinalerna, bla bla. Annars börjar Grey's imorgon och som jag väntat! Haha.

Så äre!

Ledig

Det här med ledigt börjar bli något tråkigt. Iförsig jobbade jag hela helgen.. Men idag har jag inget inplanerat och det känns lite dött, faktiskt. Men det är bara den här dagen på veckan, för imorgon ska nog jag och Tobbe hitta på lite hyss, plus att jag ska jobba lite (3 timmar, väldigt givande). Onsdag har Simone bokat upp mig hela dagen och på torsdag ska jag träffa Stina en stund. På torsdag kommer även Martin hem!! Det är sjukt vad jag saknar honom och jag vill att tiden ska gå så fort som möjligt till han kommer hem. Sen kan den gärna stanna när han är hemma...

Nu ska jag fixa lite mat och sen sätta på en andra film för den här dagen.

Ayo technology


Okej, tredje versionen på den här låten... När tröttnar man? Varför inte bara låta den vara i original?

Jag är sjukt utsövd och klarpigg såhär på onsdagsnatten. Uttråkad är jag också, för vet inte alls vad jag ska hitta på. Sitter o tänker på Martin, stackarn var ännu sämre idag än igår. Har svårt att sova utan honom också har jag märkt, vill att han ska komma hem - nu! Men mest av allt vill jag att han ska vara klar med lumpen överhuvetaget, vilket paradis det kommer vara. Ska ner nästa vecka och hämta lite resekataloger, så kan vi sitta och drömma oss bort lite. Hihi :)

Nu ska jag försöka att söva ner mig på nåt sätt. Läsa en massa onödiga bloggar kan fungera, eller lägga sig o glo på tv kan vara en annan lösning.

090909

Datum som detta ska man ju satsa på att antingen förlova sig, gifta sig eller skaffa barn. Själv har jag legat i sängen hela dagen för har känt mig lite småsjuk. Kände mig febrig när jag vaknade igår och var inte riktigt kry under hela dagen, så tänkte ta det alldeles för lugnt idag. Det har jag gjort också och känner mig nästan helt frisk! Nu känner jag bara av lite i halsen, men det kan jag banne mig leva med för får inte bli sjuk till helgen, då jag har "massor" att göra. 

Värre är det nog för Martin, han ringde igår och sa att han låg nerbäddad med 39 graders feber - inte kul att höra, nu när han ligger ute i fält. Vi får nog satsa på 111111 istället, bara en jävla massa ettor, haha. Eh ja.

Flygplatsparfym

Mina föräldrar var ju i Berlin i helgen, var tänkt att jag också skulle följt med men jag stanna hemma med Martin istället. Dom kom iallafall hem igår kväll med den ena spritflaskan efter den andra, men tillslut hitta jag en parfym som dom köpt åt mig. Dom är så söta ibland, mina päron. Hade satt butiksjobbare i arbete att hitta en parfym som skulle passa till en 19-åring, haha. Och jag tror dom lyckades väldigt bra faktiskt :)



Efter att inte ha gjort ett smack under hela dagen, har jag nu satt mig ner för att försöka få ihop det där med pluggeriet. Som jag försökt med ett antal andra dagar, men jag blir fortfarande inte klok på det. Men det kommer nog, så småningom :)

Helgen över

Igår var det söndag, vilket betydde att Martin var tvungen att åka tillbaka till Stockholm. Jag tycker det blir jobbigare och jobbigare att säga hejdå ju fler helger som går. Jag som trodde det skulle vara värst i början... Igår var det lite extra jobbigt, med tanke på att han kommer vara borta i 11 dagar då han ska ligga ute i fält. Han mådde heller inte bra fysiskt och var riktigt nedstämd. Sen fyller han även 20 i helgen när han ligger ute i fält, vilket han heller inte var så glad åt. När man ser någon som man tycker om så mycket vara så nere, blir man det själv också.

Men jag som har så svårt för att hålla mig med presenter, fick han en i förväg av mig. Ett paket bestående av en tröja och ett par strumpor, vilket är lite av ett internskämt. Jag har även hittat på något den 12/12 (väldigt långt dit, tyvärr) men det är kul att sätta honom på sträckbänken, hihi.


Eh ja

Pappa är fortfarande hemma och är sjuk och nu börjar han gå mig på nerverna. Idag ska jag tydligen åka till hans jobb för att lämna in ett papper. Inte fasen har jag varken lust eller tid med det. Han har varit hemma 9 dagar nu, utan att bli bättre, säger han. Ibland får man faktiskt anstränga sig lite. Men imorgon kommer äntligen Martin hem, så då får jag umgås med honom istället! :)

Tobbe och jag var iallafall i Vingåker igår och det blir som vanligt ett äventyr. Jag var säker på att vi skulle åka över Finspång, men när vi var lite mer än halvvägs till Örebro så upptäckte vi att vi åkt en 10 mils omväg. Tur att vi hade med oss lite resgodis och bra musik. När vi väl var där blev det en liten besikelse. Det enda jag hitta var en vinterjacka, medan Tobbe kom hem med jeans, tröjor och en Bruce-dvd.

Nu ska jag försöka sätta igång med allt jag har att göra idag. Ska börja med att åka och leverera det där pappret, för att sen ta en löparrunda och sen fortsätta med att städa klart. Sen när mamma kommer hem från jobbet ska vi även åka till Söderköping för att fixa en födelsedagspresent till mammas syster som fyller år snart. Det blir kul :)

Semester

Min långledighet kommer gå alldeles för fort. De här två första dagarna har bara susat förbi, tyvärr. Igår var ju igår och idag är idag. Idag var jag nere på stan en sväng för att fixa lite smågrejer, både till mig, Martin och pappa. Pappa är ju sjuk, så får ta hand om honom lite också. Han är inte allvarligt sjuk, han har bara en förkylning men har ändå varit hemma från jobbet i en vecka. Själv blir man frisk på 3 dagar från en influensa.. Vad ska man säga? Män.

Jag var hos Micko en stund också, o vad jag saknat henne! Måste se till att träffa henne mer. Men just nu sitter jag och försöker förstå mig på den här jävla universitetskursen, rent ut sagt. Fattar inte ett skit och mina inlogg funkar inte överhuvetaget. Har ingen lust överhuvetaget att ha den här kursen hängandes på axlarna, BLÄ.

Imorgon ska iallafall jag & Tobbe ut på äventyr när vi ska till Vingåker. Ska bli sjukt kul!

rubrik


jag älskar dig.

RSS 2.0