Ska skärpa mig. Kanske.

Nu var det sådär länge sen som jag skrev. Det har liksom inte blivit av, delvis för att Martin varit hemma mycket och så har jag jobbat. Vi har hunnit med ganska mycket ändå, jag och Martin medan han har varit hemma. I onsdags åkte vi till ikea och köpte ny säng (vuxenpoäng x10). "Nu kan vi lika gärna gifta oss!", som Martin uttryckte sig, haha gos. Den ska vi ha ute i "förrådet", huset som står på deras tomt som vi kan använda som "vårt". Martin hade köpt en sängstomme men utan att först kolla måtten på de madrasser som de hade hemma, så det sluta med att vi fick köpa ny säng. Och i torsdags var vi på smultronstället för första gången i år :) Gissar att det lär bli fler gånger i år om jag får bestämma :)

Nu kommer Martin vara borta i 2 veckor (inte kul nånstans!!) men då umgås jag med Stina som varit i Spanien 3 månader istället :) Igår när jag kom till henne hade hon gjort egengjord tomatsoppa som hon bjöd på. Väldigt gott! Sen åkte vi ut till Hageby centrum och kolla runt. Idag är de löning och jag får min fetaste lön ever, så jag och Stina ska ner på stan idag också. Det blir nice :)

Nu ska jag nog äta frukost... Japp, det ska jag.

Blondinen

Jag har tjatat hur länge som helst om att jag vill bli ljus och att jag ska gå till frissan och färga mig för en gångs skull. Martin har tjatat tillbaka att om jag nu vill gå och färga mig så ska jag göra det. Och ja, igår gick jag ner för att beställa en tid och undrade lite försynt om de hade nån tid imorgon. Och de hade det! Så jag åkte ner och nu sitter jag här - knallblond!! Jag vet inte vad som hände och blir lika förvånad varje gång jag går förbi en spegel. Tror jag blev 5 år yngre till utseendet också. Tänk sen i sommar då det bleks, hjälp!



Tobbe, Linn och ni andra som ser det här - passa jag i så ljust eller ska jag försöka bli någon mörkare?!

Hängmattsläge! Eller?

När jag för 2 minuter sen (okej, 10) kolla ut genom fönstret var det skinande sol, äntligen kan man ta ut hängmattan tänkte jag. Plockade fram den och tänkte dra igång datorn också så jag hade lite musik. När jag fått ihop alla sladdar och det fungerar, är solen borta. Det är ju jäkla typiskt. Så nu sitter jag i princip och väntar på att solen ska komma fram igen. Det är sådär kul och funderar på att gå in o kolla tv istället. Eller kanske gå ut och gå, eller kanske planera vad jag ska laga för mat så jag har till jobbet i veckan. Eller kanske bli miljonär? Usch va tråkigt, solen kom fram!!!

Min Martin ♥


Haha, Martin kommer nog döda mig (åtminstone kittla mig till jag storknar) ifall han får syn på den här bilden. Men jag tycker han är så söt! :D Min fining!


Det är galet vad jag älskar honom, trodde aldrig nånsin man kunde känna så mycket för någon. Han är min prins, min skatt, mitt allt

Ännu en månad närmare sommaren!

Igår gick vi in i maj-månad. Vart fasen tog april vägen egentligen? Inte för att jag saknar den, men ändå...

Iallafall, igår sommaröppnade djurparken :D och jag är ledig hela helgen... Men Martin jobbar, det är bra tajmat. Men jag var i parken ändå, med Matilda. Det var roligt :) Idag har jag inte mycket för mig alls, åkte hem för att kolla till kissen lite och ska nog sticka ner på stan och glutta lite tror jag. Martin och jag fick iallafall sovmorgon, då han inte började förrens klockan 12 idag :) Själv börjar jag inte jobba förrens på torsdag, lite segt måste jag erkänna. Men det är bara att hoppas på fint väder i veckan så jag kan ligga o steka. Jobbade ju sista McD-passet i torsdag och det känns rätt så overkligt att jag inte kommer tillbaka. Men väldigt, väldigt befriande. Slippa alla som kränker ner på en för att man jobbar på McD, det känns nästan som att folk tycker man är mindre värd bara för det. Men nu är det andra bullar och jäklar vad jag kommer njuta i sommar!

RSS 2.0