Hej o hå

Nu är det väl nästan rekord på hur länge sen det var jag skrev här... Men det har sina anledningar. Den största är att min älskade morfar flög upp till mormor den 23e juni. Så har den senaste månaden gått in i mig själv och i princip bara umgåtts med de närmsta. Jobbat har jag lyckats med också för att få annat att tänka på. Men livet går vidare, även fast man vid stunden inte tror det.

Något väldigt positivt som hänt är iallafall att jag & Martin ska ha barn. Haha nä, inte riktigt. Vi har bestämt oss för att sticka ner till Australien för att resa och jobba i ett år! Har varit nervös sen vi bestämde oss, allt från att bara lämna trygga Sverige med mammsen och pappsen, till att undra hur vi kommer klara oss där nere. Jag som är så dålig på engelska till exempel! Men ju mer tiden har gått så har jag slappnat av och tycker nu att det ska bli skitkul och är taggad till max. Mamma och jag var på stan idag och köpte födelsedagspresent till mig (20 nästa söndag!), det blev en backpacker-ryggsäck, så nu känns det som att det verkligen är på riktigt också. Martin och jag ska bara boka biljetter snart också... Ganska bra att ha :) Men så fort djurparkssäsongen är över (slutet sept-början okt) sticker vi! Så hela den här eftermiddagen har jag suttit och letat tips&trix inför resan, flygresor, uppblåsbara kuddar (bra o ha i packningen), laddat ner musik till ipoden och liknande.

Snart kommer Martin hit också efter sin jobbardag, själv är man ju ledig hela helgen :) Då ska vi mysa med kräftor! MUMS.



RSS 2.0