I-landsprobelm för tjejer

Nu är jag nästan helt klar med mitt röjande i rummet! Kul att man inte märker någon skillnad utifrån sett, utan det är bara lådor och skrivbord som fått sig en åkning. Men förhoppningsvis kan jag få undan lite grejer som bara ligger framme och skräpar.

Mitt i mitt röjande funderade jag på hur jag ska få ordning på alla mina örhängen, både små som ofta försvinner och stora som bara är i vägen (varning för väldigt tjejigt i-landsproblem). Med lite fantasi fick jag ihop det här:

En liten frigolitbit (som jag troligen ska färga svart) som vips blev en perfekt örhängeshållar. Snacka om att jag är nöjd över min fantasi. Tror jag fått den av min mormor.

Charmigt

Jag har börjat rensa lådor...



äckligt!

Imorse när jag stod och gjorde frukost stod jag och spana ut på katten genom köksfönstret. Han gick och smög i snön och helt plöstligt hade han fångat en mus! Jätteduktig tyckte vi att han var, för han är ju ändå inte så gammal. Sen kom han med den till altanen så vi kunde se genom dörren hur han lekte livet ur musen (jag som har något av en mus och råttfobi tyckte det var riktigt äckligt redan där, bara genom att se den). När vi stått och glott på honom ett tag så lät vi honom vara och efter ett tag så ropa vi in honom. Då tog det inte lång tid förrens kattfan spydde upp den där musen på vårat köksgolv! Så äckligt, äckligt, äckligt!!! Nu har jag tappat matlusten för en vecka tror jag, bluä.

För att sluta prata om så äckliga saker kan jag säga att igår fira vi Michel, Mickos och min gamla klasskamrat som fyllde 20. Festen var över förväntan rolig, men förstår inte hur man kan vara så trött! Iförsig så blev fredagskvällen tyvärr inte mys med mamma, pappa och Let's dance utan jag och mamma satt med Morfar på akuten på kvällen. Min moster hade suttit där sen klockan 12 på dagen och mamma o jag kom dit vid 21-22. Då hade moster inte ätit nånting på hela dagen, så behövde avbyte. Varför Morfar hamna på akuten var för att han hade varit förvirrad under natten och nästan aggresiv mot hans "särbo". Så de ringde ambulans på morgonen och det sluta med en tripp på akuten i nästan 14 timmar. 14 TIMMAR, hur fan kan det hända egentligen? Helt sjukt. Dom rönkade (stavas det så?) iallafall huvudet och lungorna och inget var konstigt så han fick åka hem, mitt i natten. Jag hade stannat till tolv ungefär, eftersom att jag skulle jobba dagen efter. Mamma kom hem vid lite efter 3... Men iallafall så tror jag att det var därifrån som jag varit så trött, både på jobbet och igårkväll.

Idag är det söndag och idag har jag inget inplanerat, vilket är riktigt skönt. Ska jag bara strosa omkring, kanske börja rensa lite lådor och sånt. Kolla på vänner kan det bli en del av också :)

Fullspäckat schema

Sitter nyvaken och nyduschad och väntar på att bli hungrig, ungefär. Hela min vecka blev helt plötsligt fullspäckad. Idag börjar jag jobba 11.15, jag som hade tänkt sova men det var tydligen många sjuka. Igår fick jag hoppa in på under morgonen istället för kvällen, började 7.30 vilket gjorde att jag blev tvungen att gå upp vid klockan 6 och så tidigt har jag inte gått upp sen... skolan tror jag. Om ens då. Sluta vid klockan 16 och gick sen ner till stan för att träffa världens bästa Stina. Hon var nästan helt klar med sin tandställning och sina tänder, sjukt snyggt! Hon hade jättegluggar som dom fixat i ordning. Rena rockstjärnan :)

Idag ska jag ju jobba och efter det sticka direkt till Micko för att träffa henne lite. Sen ska jag ha fredagsmys med mina föräldrar, sushi och Let's dance. På lördag ska jag jobba till 16.15 för att sen vid kl 18 vara ute i Söderköping för att fira en gammal klasskamrat som fyller 20. Sen på söndag blir det lite lungt igen :)

Nä, nu ska jag äta frulle och kolla lite tv tror jag allt.


världens finaste och roligaste kisse. får en alltid på humör, speciellt när man behöver det som mest.

Garderobsrensning...

Jag kan konstatera att jag behöver en större garderob. Än så länge har jag hittat över 10 par byxor (!), varav 7 par jeans. Linnen/t-shirt har jag inte ens räknat, men kan gissa att det är runt 30-40 styckna. Det konstiga är att kläderna faktiskt ser och sitter bra... Jag som trodde jag kunde rensa ut minst halva garderoben! Än så länge är det bara ett par linnen och ett par byxor som åker ut. Plus några tjocktröjor som jag tänkte ta med ut till landet som jag aldrig kommer ha användning för här hemma. Sen hitta jag en tetra vin från studentveckan, vet inte om jag vill hälla ut det för det kommer nog stinka ganska så rejält, haha.

Jag lever!

Ojojoj, rekordlångt blogguppehåll tror jag minsann! Jag har liksom inte haft riktigt tid eller lust. Martin har ju varit hemma på heltid under typ 2 veckor, då vi spenderat 24/7 tillsammans förrutom när jag jobbat. Blev för min del lite för mycket på slutet då jag inte haft någon somhelst egentid under en ganska så lång period. Men det löste sig tillslut och nu är allt som vanligt igen. Martin är uppe i Sthlm och jag sitter framför datorn.. haha. Har massor att ta igen, har möblerat om mitt rum så har två 90-sängar nu och där har jag inte riktigt fått ordning på allt. Måste rensa alla lådor + garderob så att allt inte bara ligger framme. Sen måste jag ju ta igen bloggen lite också. Kan uppdatera er på de viktigaste sakerna som hänt (dvs jul + nyår, annars kommer jag knappt ihåg vad jag gjort), då julafton spenderades först hemma med mamma, pappa o morfar för att sen åka ut till Martin. Nyår spenderades ute hos Martin tillsammans med Henke och Ann. Parmiddag för hela slanten! Både Martin och jag kändes oss minst 5 år äldre när vi tänkte på hur det egentligen var. Åt middag, sjöng singstar och spela sällskapsspel. Kommer det vara så varje år nu framöver? Haha. Den 29/12 hade jag o Martin stått ut med varandra i ett halvår också :)

Nu måste jag fortsätta med allt jag ska hinna med (inte för att jag har någon direkt brådska, men ändå). Och starkt av er som fortfarande klickar sig in på min blogg. Jag lovar en förbättring och vill önska gott nytt 2010!

RSS 2.0