Jag älskar dig

Som alla andra helger den senaste tiden, har jag även den här umgåtts med min älskling. Han överraskade mig riktigt rejält i onsdags, då han sa att han var i Stockholm och inte visste när han skulle komma hem. En halvtimme senare ringer det på dörren och då är det förstås han som står där! Så onsdagskvällen bestod i att julbaka, blev både lussebullar, pepparkakor och så ischoklad. Igår var vi och såg Winnerbäck i Örebro också, som Martin fått i födelsedagspresent :) Varför i Örebro så berodde det på att det var den enda konserten på en helg och det är då han troligast var ledig. Och det var han ju! Det var en riktigt bra konsert, även fast det var 5 extranummer tror jag. 2½ timme höll han på och då var man skapligt trött i ben och rygg eftersom det bara var ståplatser. Stackars Martin med sitt diskbrock också... Men förhoppingsvis var det värt de :) Det kommer i fortsättningen att bli ett "helg-förhållande" (uuh, det där uttrycket skulle nog Martin inte gilla, haha) då han fick en ny tjänst så han kan slutföra lumpen iallafall. Måste säga att det känns väldigt bra även fast han inte kom hem, tror han skulle ångra sig om han inte tog chansen.

Den här veckan som kommer ska jag iallafall jobba, massor! Mån-tors, ledig fre och sen jobba helgen. Längesen det var så mycket jobb och det tackar jag för. Även om det aldrig är fel med pengar, men pengar är inte allt heller. Sen jag träffa Martin har jag förstått hur lite pengar betyder om man jämför med kärlek.

Pigg som en mört

Förut la jag mig i sängen för att kolla film, men det sluta med att jag somna. Och sov alldeles för länge, så nu är jag alldeles för pigg. Har pratat med min älskling i telefon i två timmar, prata om lite framtid hihi. Tycker jag är kul när man kan drömma lite, men att det ändå är drömmar som nån gång troligen och förhoppningsvis blir av. Nu är det ju så att Martin kanske får lämna lumpen ändå, för han kan ha diskbrock och får inte köra båt. Går ju inge vidare om man inte får köra båt när man blir specialutbildad på det... Men om han nu mot för modan skulle komma hem, är bland det första vi ska göra att åka till Ikea för att köpa en ny säng. Min är bara en 90-säng, vilket blir skapligt trångt med en axelbred gammal rugbyspelare. Fast det kanske blir en större säng även om han inte kommer hem, då blir nog mamma glad om vi är mer hemma hos oss på helgerna, men då lär det nog dröja lite längre innan vi beger oss till Ikea.

Imorgon ska jag iallafall julshoppa med Tobbe! Se om jag kan införskaffa mig några fler julklappar. Om inte annat får jag ju träffa Tobbe :) Han skrev på sin blogg att han hade en överraskning åt mig. Undra vad det kan vara?! Imorgon ska jag börja skriva julkort också :) Sånt är så mysigt tycker jag. Sen ska jag lyssna på enligt mig den bästa jullåten:



December!

Nedräkningen har börjat, köpte mig en chockladkalender idag :D Eftersom mamma legat nerbäddad hela helgen och jag inte varit hemma, har jag fixat alla ljusstakar och adventsljusstaken idag istället. Tycker det ska bli så mysigt med jul :)

Igår lyssnade jag på massa julmusik och slog in mina än så länge 2 styckna julklappar. Måste säga att jag blev grymt nöjd med inslagningen av Martins paket.


Men det var nästan så han fick en julinslagen katt på köpet också, det lilla buset. O vad jag kommer pynta honom till jul, som straff. Rosetter i svansen osv, hihi ^^

RSS 2.0