Kartlägga sitt egna liv

Morrn morrn!
Vad fasen gör jag uppe såhär dags när jag har sovmorgon? Mamma kom in runt 7 och la sig i min säng och ville prata lite. Haha, alltid trevligt för vi ses ju inte så mycket nu för tiden. Speciellt inte den här veckan då det är full rulle för min del. Började i måndags med en stängning som drog ut till halv 2 ungefär, vilket resulterade i ca 3 timmars sömn den natten för skulle upp och jobba i djurparken dagen efter. Slockna klockan 9 den kvällen för dagen efter (igår alltså) blev det djurparken på dagen och McD på kvällen. Idag är det stängning som gäller (mitt sista pass!!!) och imorgon ska jag ut till djurparken igen. Öppning redan på lördag, gaah!! Förstår inte varför allt kommer samtidigt, men det är väldigt kul att ha någonting att göra :)

Men varför jag stanna uppe var för att jag börja fundera på vad jag gjorde i mars. Jag tappa bort min kalender som jag skriver det mesta i, allt från när jag jobbar till vem jag träffar. Fick lönespec för mcd, fick för 4 dagar. 4 dagar! Det är ju ingenting, och 1 dag från djurparken vilket är ännu mindre. Men då är det ju ganska bra att ha bloggen :) Det är såna här grejer som gör att man faktiskt bloggar, för sin egen del. Då fick jag reda på att jag inte gjorde ett smack... Jag städa (försökte), jag träna vilket är ju väldigt bra och jag umgicks med Micko och Tobbe. Måste nog ha varit en väldig seg månad må jag säga. Men det är ju över nu! :D

Idag har även jag & Martin varit tillsammans i 10 månader! Och jag älskar honom bara ju mer dagarna går, förstår inte hur man kan känna sådan lycka för någon som jag gör för honom

Mycket intressant

Hur gammal är du om 5 år? Öhh.. 24½
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Martin :):)
Hur lång är du? 1,77
Vilken är den senaste filmen du sett? Hmm... nån söndagsfilm i tv4 tror jag.
Vem ringde du senast? Martin
Vem ringde dig senast? Martin
Hur löd det senaste sms:et du fick? "Hej snygging! Jag är nog klar nu om en 40 min så du kan ju rulla utåt om en stund. Pussar <3"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa, tror jag. Fast ibland ringa ^^
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Förlovade
När såg du senast din mamma? 10 minuter
Vilken ögonfärg har du? Gröna
När vaknade du idag? Runt 8
Vilken är din favorit julsång?
Tomten är full - Ronny & Ragge
Vilken är din favoritplats? Landet!
Vilken plats föredrar du minst? Mellan bussen och hemmet en mörk kväll.. usch
Var tror du att du befinner dig om 10 år? Volvo, villa, vovve skulle jag tro. Som vilken svensson som helst :)
Vad skrämde dig om natten som barn? Troll!
Vad fick dig att verkligen att skratta senast? Martin. Han kan han.
HUr stor är din säng? 2x90, alltså 180.
Har du stationär eller bärbar dator? Både
Sover du med eller utan kläderna? Med oftast
Hur många kuddar har du i sängen? Tre
Hur många landskap har du bott i? Ett
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
Är du social? Jovars
Vilken är din favoritglass? Halvars chocklad/apelsin. Eller vaniljglass med jordgubbssylt och o'boypulvet. mumma!
Vilken är din favoritefterrätt? Alla!
Tycker du om kinamat? Ibland
Tycker du om kaffe? Nä. Blää
Vad drickar du till frukost? Smootie, nyponsoppa, mjölk eller te.


(Bara för att det här inlägget skulle vara liiite roligt iaf...)

Ensam Kajsa söker vän...

Idag har varit en riktigt pisstråkig dag, rent ut sagt. Det är nu man önskar att alla sina vänner skulle vara hemma i trygga Sverige istället för att åka runt så dant! Eller att ens pojkvän skulle vara klar med lumpen... Jag saknar verkligen att ha vänner som man bara kan skicka ett mess till och fråga om man ska ta en fika. Jag har inga såna vänner längre, för dom har försvunnit ut i vida världen. Som tur är kommer åtminstone två tillbaka inom en snar framtid, tack och lov. Meen, om det är någon som läser min blogg och kanske känner likadant eller bara är sugen på en ny kompis, så säg gärna till! Martin tycker jag ska sätta upp en affisch på mig på stan där det står att jag söker vänner. Men nja, bloggen får räcka ;)

Nu sitter jag iallafall med ett stort glas tröst-pepsi över att det inte ens finns något att se på tv en torsdagskväll när man känner sig alldeles ensam. Väntar på att Martin ska ringa så jag åtminstone kan glädja mig åt hans vackra stämma. Funderar på att åka och köpa lite onyttigheter också... hihi.

Richard som Richard

Martin och jag fick för oss att se en pirates-film igår innan han försvann till Stockholm. Och så börja vi prata om Johnny Depp och allt det där vanligt...

Kajsa: Ja, men hans bror.. vad heter han nu igen? Som är med i Rolling Stones? (Keith Richards)
Martin (tänker ganska länge): Richard Gere!
Kajsa (jätteglad): Just det! Eller vänta nu..
Asgarv.



Keith Richards                              Richard Gere

Jobbigare än vad man trott

Jag fick precis ett sting av saknad efter min bäste vän Tobias som bara sådär flytta till Norge i förra veckan. Att bara veta att man inte kan träffas är riktigt jobbig. Vem ska jag nu diskutera smink med? Haha nejdå, men Tobbe skulle nog passa bra som brudtärna till mitt bröllop som förhoppningsvis kommer nångång i framtiden. (Förlåt Tobbe om du läser det här, men det är ju elakt av dig att bara försvinna sådär, så därför försöker jag ge igen lite...) Och det blir ju inte lättar av att två andra av mina bästa vänner är i utlandet. Stina är i spanien och Linn i Frankrike. Och Martin i Stockholm. Det är nästan lite som utlandet... Men nån som ändå står kvar vid min sida (och mitt land) är min älskade Micko. Som jag ska åka och träffa nu, hejs!

Nu har vi tydligen gått och gift oss...

Har varit en körig dag på jobbet idag, helt mosig i stackars huvudet. Imorgon blir nog inget undantag. Jösses.

När jag kom hem runt fem (sluta skapligt, tack för det!) ringde min fina pojkvän från Stockholm. Satt o prata om hur dagen har varit och så, jag kom på att jag skulle kolla hur mycket pengar jag har efter alla mina shoppingrundor den senaste veckan och fick syn på hur mycket jag har tillsammans med fonder och hela köret och när Martin får höra säger han: "jag är ju gift med en miljonä... eller vänta nu tillsammans" (och nej, jag är verkligen inte miljonär, Martin tog i för kung o fosterland där. Bara för att han ligger i lumpen och ska försvara Sveriges rike) Kul var det iallafall och om Martin nu läser det här nån gång i framtiden, så skulle jag ju inte tacka nej ifall du fråga ;) hihi

Puss i påsk

Tänkte bara slänga iväg ett litet hej och säga att jag lever :) Mycket familj/släkt denna påsk och jag har trivts. Nu blir det djurparksjobb 8.30-17 resten av veckan tills lördag för då blir det högskoleprov istället.

Vill också bara påpeka att jag älskar min Martin något enormt, nästan alldeles för mycket (om man nu kan det?). Han tyckte han blev för lite nämnd i bloggen, så nu jeklar ska han nämnas :)

RSS 2.0