23-06-2010

Idag är det en dag som jag väntat och längtat efter hur mycket som helst. Idag, denna onsdag muckar min finaste älskling Martin! I 11 månader har vi klarat av att bara träffas under helger och det har inte alltid varit en dans på rosor och man har tyvärr offrat mycket. Men jag har fått så mycket tillbaka och vi klara det verkligen! Kommer kännas helt ofattbart på söndagar när han inte behöver ta tåget upp till Stockholm...

Jag önskar att jag kunde vara världens lyckligaste, men igår fick vi reda på att min älskade morfar har njursvikt och inte kommer klara sig länge till.. Allt från en dag till flera veckor har dom sagt att han har kvar. Så i eftermiddag när Martin kliver av tåget för sista gången står jag bredvid min dödssjuka morfar. Det är det sista jag skulle velat gjort och inte ens min värsta fiende önskar jag detta.

Love generation



vem blir inte glad av den här låten? älskar reklamen den är med i, bara därför! :)

För allt känns så bra

Det är 7 pinnar (dagar) kvar innan muck! En vecka, fatta! Det är heelt sjukt. Sen kommer min älskling hem på heltid

De två senaste dagarna har jag varit ganska så sjuk faktiskt, stackars mig. Imorgon när det är jobb som gäller kommer jag hosta ner allihop! Kanske snora lite på nån som är taskig om det nu skulle hända. Fräääscht. Idag kompa jag med Micko som också är sjuk, fast lite värr än mig eftersom hon käkar antibiotika. Men även om jag är lite småkrasslig känns allt så jevla bra. Eller jag tror mer att jag känner mig jevligt kär, det slår allt! Älskar min prins så jävulskt mycket!


Nu ska jag vänta på att min nya favoritserie ska börja - sex and the city! Jag är ganska efter, ja. Kanske ska önska sig boxen när man fyller år?

Stress?

Vaknade imorse och kände mig sjukt stressad i kroppen liksom. Kändes som att det var tusen olika saker som jag måste göra idag. Mest var det att jag skulle "försova" mig till Mickos utspring som är kl 16. Jo, men troligt! Sen ifall jag skulle hinna ut till djurparken till 18 eftersom det är Kick off ikväll. Hur länge håller ett utspring på? Jag kommer inte ihåg... Sen måste jag packa ihop lite till kick offen, eftersom vi ska sova där. Men det var ju inte speciellt mycket, typ sovsäck, kudde och en tandborste. Kände mig stressad för att jag måste skriva studentkort till Micko också, men det tar typ 5 minuter? Det är bra att man stressar upp sig i onödan. Måste tänka på hälsan...

Saknar min Martin mer än någonsin nu. I helger åker vi upp på "regementets dag" i huvudstaden för att se hur han har haft det. Exakt 14 dagar nu innan muck och jag kommer nog gråta glädjetårar när han kommer hem för att stanna!

Igår när jag satt på jobbet fick jag ett mess från Linnéa som fråga om jag ville med på spelkväll. Självklart! Sjukt mysigt var det att träffa dom igen, Lina, Matilda och Linnet. Sen när Martin är hemma kommer jag kunna vara mer social med mina fina vänner som jag saknat så mycket! Förrutom Tobbe som är kvar i grannlandet... Ska svara på ditt mail så fort jag kan Tobbegubben:)

Eh, nu blev det ju lite brått eftersom jag ska åka o träffa Annica om en timme och har inte gjort ett dugg! Gaah... STRESS.


RSS 2.0