Like a dream

Igår jobbade jag ute på djurparken från kl 9 till klockan halv fyra, sen blev jag inringd på McDonalds och jobbade där 16.30 till halv två. Efter 14 timmars effektiv arbetstid mår jag inte prima direkt... Vid klockan ett inatt stod vi och skrubba golvet i hela McD-resturangen och jag trodde jag skulle dö. På riktigt faktiskt. Men jag lever än och fick mig lite sömn innan jag vaknade klockan 9 och var i princip klarvaken. Satte på Nickelodeon och låg o halvslumra tills det kom en feting geting (låg och hade kul åt mig själv att det rimma så bra) men pappa hjälpte mig att få ut den igen så jag gick och la mig igen. Sen åkte mamma och pappa ut till landet jag blev själv vilket var väldigt skönt. Dom ska vara där hela veckan, men jag ska nog pendla dit efter vissa jobbpass för att få mig lite sol och bad jag med.

Nu ska jag nog hoppa in i en dusch för att sen åka ner till stan för att fixa lite saker till ikväll, då jag ska ut och segla en sväng :)

Fredagsmys.



Idag har jag umgåtts en del med Tobbe, vilket jag har längtat efter hela veckan! Jag har haft det ganska trist den här veckan, med bara en jobbtid. Legat ute och fått lite färg på kroppen har jag iallafall kunnat åstadkomma. Vi hade det iallafall trevligt med en sväng på stan, en pizza på Gu' va gott och så hem och slappa framför en skum film och en massa snask. Det behövde jag :)

Imorgon smäller det iallafall, för då börjar starten på min 1½ veckas jobbperiod med en ledig dag. Ska även hinna med att åka ut till landet dom där timmarna av fritid för att umgås med päronen som har semester för tillfället. Ujuj, fullspäckat!

...that without you by my side there’s no me

Sommar, sommar, sommar!




Idag har jag legat och gottat mig i solen nästa hela dagen. Eller en hel del i skuggan också faktiskt, känner att någon måtta får det vara på det goda. Sov ganska länge idag, med tanke på att vi hade en jättemysig tjej-kväll med fd. klasskamrater hemma hos Lina igår - vilket resulterade i att jag kom hem klockan 2 inatt.

Kom på idag att det är på tiden att göra lite tack-kort och skicka iväg till de som uppvaktade mig på studenten. Idag är det exakt två veckor sen vi sprang ut och jag vet inte om det känns som igår, eller som för ett år sen? Det kanske känns som två veckor helt enkelt :) Fantasin för att få ihop nåt snyggt kort tryter idag iallafall och behöver nog mamma till hjälp för att se vad hon tycker.

Idag kom även lönen och jag kan inget annat än älska mina dubbellöner... Snart har jag den efterlängtade datorn! Min favorit Tobbe och jag ska även ner på stan imorgon för att shoppa lite, behöver lite kläder så som en ny jacka och ett par byxor. Men kan tänka mig att det är en ganska hysteri på stan, med tanke på all rea. Vi får se imorgon helt enkelt om vi hittar något :)

Bita i stål

Sen ni hörde av mig sist, har det inte hänt speciellt mycket. Det har varit midsommar och jag har som vanligt varit ute på landet. Och så har jag jobbat, som vanligt där också. Men bara på McDonalds. Det ska bli spännande och se hur länge jag stannar där... Igår låg jag ute i hängmattan hela förmiddagen vilket resulterade i solbränna. Men bara på framsidan av kroppen, så har sträck på armarna där ena sidan är röd och andra vit. Snyggt. Så ska ta och sola ryggen idag har jag tänkt, så det blir lite jämnvikt på det hele.

Satt även i en park och grilla lite igår med gamla klassisarna. Eller Elin och Simone, o Fia o Jonte då. Det var najs. På torsdag kommer lönen och på fredag ska jag och Tobbe göra stan för att sen ha en mys-inte-göra-någonting-kväll som jag hade tänkt mig bestå av pizza, massa läsk och snask och nån film kanske. Kanske ska fråga Tobbe vad han tycker om det. Jag ska iallafall jobba i helgen, på Kolmården, vilket är lycka för mig. Jag längtar faktiskt. Av en liten speciell anledning...

Nu blir det frukost och sen solen! :)

You make me feel like

Oh boy you make me feel so
oh boy you really turn me on boy
and I don´t know what to do

Personalfest - Kick off

Jag är en upptagen person har jag märkt. I tisdags var det personalfest för McDonalds-gänget och alla andra på Hageby Centrum, dvs drygt 500 pers. På onsdagen (igår med andra ord) jobbade jag först på McD 11.30 - 16. Fort hem, duscha och packa för att bege sig ut till djurparken för att ha den årliga Kick offen! Jag, dum som jag är, trodde vi skulle vara hemma hos chefen och sova där, men tji fick jag när det visade sig att vi skulle sova på campen, i tält. Och med min vanliga tur (hehe) så hamnade jag i samma tält som dom enda två grabbsen som skulle sova kvar, Henke och Martin. I ett tvåmanna-tält. Jag i en säng, Martin i den andra och så Henke på golvet. Killarna hade tydligen försökt få plats i en säng, men det blev visst lite för trångt. Kul hade vi och jag och Henke låg och viskade godnattsagor till varandra till halv 5 ungefär. Och så upp vid 8, äta frukost och så hem. Så nu sitter jag här och "pluggar" på en grej till McDonalds som jag ska kunna idag när jag ska jobba. Sen ikväll ska vi ut till landet för att fira midsommar tills jag ska jobba igen på lördag. Och på söndag.

Sunset


Idag var första dagen efter studenten som jag inte hade något inplanerat och jag har haft det ganska tråkigt. Vaknade vid 11, glodde på tv en stund tills jag gick upp och gjorde en omelett (jag måste ju börja nånstans med min matlagning). Sen förbannade jag mig över den svenska sommaren som för tillfället består av storm, så har inte haft någon lust alls att gå ut idag även om jag ville. Så jag har suttit inne hela dagen och känt mig ensam, haha. Undrar vad dom andra gjort en dag som denna?

Jag hoppas iallafall på imorgon, att det ska bli sol och vindstilla så jag kan ligga ute i hängmattan med min bok och bra musik för att njuta utav livet. Sen blir det även personalfest för McDonalds-folket och jag hoppas mina favoriter Tobbe och Linnéa dyker upp :)

Hundkex



Igår trodde jag att jag skulle jobba till klockan 14, men blev extra insatt på ett annat ställe på djurparken så slutade halv 6 istället. Inte riktigt mentalt förberedd, men det gick bra ändå. Idag jobbade jag inte över, men fick lämna min trygga kassaplats och ställa mig som entrévärd istället. Tänk vad jag är bra att ha ibland :)

Helt slut är jag iallafall, så nu ska jag gosa ner mig i sängen och vänta på att reprisen av Grey's ska börja. Och att mamma & pappa ska komma hem från landet så jag får lite rabarberpaj :)

Hope


RSS 2.0