Söndagstrött

Gosegris nummer 1:


Gosegris nummer 2:


Idag har jag varit fruktansvärt trött. Jag legat med feber och en förskräcklig hosta i veckan (som nu mamma tagit över) och som kosta mig två arbetspass, inte långt ifrån 3. Men det sista var en stängning i fredags och den fick jag bannemig jobb, annars skulle jag väl vara pank till nyår.

Jag tror lite att det är som med mina bakisdagar, dom kommer en dag senare än alla andras. Igårkväll var jag iförsig ruskigt trött också och det höll i sig även till imorse. Martin var uppe tidigt (10, tidigt o tidigt?) och gjorde frukost-på-sängen för att det är våran 5 månadersdag idag :) Han hade slängt med lite pepparkakor och choklad på brickan för han vet tydligen hur jag blir när jag blir väckt - på en söndag också, himmel! Sen var han så snäll så han lät mig sova lite till - dvs till klockan ett. Då ringde pappa och sen fick jag inte sova mer, även om jag så gärna ville. Men nu är han tillbaka uppe i Stockholmstrakten igen och jag sitter vid datorn o har tänkt gå o lägga mig o kolla Scrubs i snart en timme. Dags att ta ur tummen ur arslet kanske. Godnatt <3

Why oh why?

Idag har jag lämnat in boken för kursen webbpublicering, det blir ingenting med den. Det är synd, men jag hade verkligen ingen motivation.

Ska vara på en annan McD-restaurang imorgon, Ingelsta och var o hämta kläder o skor från Hageby. Träffa jag en annan tjej som också ska dit imorgon som påpeka att jag ska till Rondellen och jobba. Nä, sa jag, det är inget jag har sett. Så kollar jag lite extra och ser det här:

Följande händer i december :
Vi lånar ut Kajsa till Stockholms Rondellen den 3/12 kl. 16-20.


Lite komiskt att när jag var o fika med Tobbe förut idag så sa han att det var den enda restaurangen som han inte vill jobba på. Men jag tror det kommer bli bra, men jag undrar varför just JAG?! och bara jag också! Dom tänker väl att "hon är så irriterande, henne skickar vi så vi slipper henne". HAHA, jösses. Men om ni inte har något bättre för er så kan ni ju komma o hälsa på ;)

Btw så har jag förskräckligt ont i bröstkorgen (ja, jag har ju blivit förkyld) och det känns som bollar som sitter fast däromkring. Nästan så man blir lite panikslagen. Kommer nog inte bli roligt om jag inte blir bättre tills imorgon på jobbet...


sötnosen ♥

Stad i ljus

Ännu en ny vecka och jag gör inget annat än längtar till helgen. Det är sjukt att man kan tycka om någon så mycket som jag gör, det trodde jag aldrig. Helgen som var hälsa vi iallafall på Alex fre-lör med att bl.a se Idol (Martin inte riktig lika pepp på det som jag & Alex dock) men han heja han också, allt! Åkte lite cross gjorde vi också, grymt roligt. Sen fira vi Martins far som fyllde år resten av helgen ungefär.

Idag har varit en riktigt tråkig dag faktiskt. Förkyld har jag blivit så har tagit det mest lugnt, kollat lite Scrubs, varit ute o gått, badat och kollat på tv. Hade tänkt städa men den motivationen försvann helt efter maten. Nu sitter jag och lyssnar på stad i ljus med Tommy Körberg och drömmer mig tillbaka i tiden lite. Funderar om jag saknar den tiden lite, alla fester o kryssningar. Och ja, jag trivdes väldigt bra då men det är inget jag skulle gå tillbaka till. Nu vill jag inget annat än att leva mitt liv med Martin.

Det bästa med den här måndagen är iallafall att jag kommer få 2000 mer i lön än jag tänkt mig. HELL YEAH, vad jag kommer köpa julklappar!

iloveuiloveuiloveuiloveu


ännu en helg fylld med kärlek ♥

I'm back!

I've had the time of my lifeeeeeee and I never felt this way beforeeee!

Nu var det länge sen igen. Blir lika förvånad när jag går in på bloggen och ser att folk faktiskt är och besöker en ändå. Imponerad! Nu ikväll har jag äntligen tagit ta i mitt lilla projekt, Tobbes blogg. Check it out - tobiaseklof.blogg.se. (kan hända att ni får trycka F5 för att uppdatera). Hitta någonstans lite insperation och när jag väl kom igång tog det inte lång tid alls. Men jag vet inte riktigt om jag är nöjd.. Men det viktiga är ju att Tobbe är det :)

Imorgon (ja, jag säger imorgon även om det är på torsdag) kommer Martin äntligen, äntligen hem! Sjukt vad jag saknar honom. Och som vanligt är helgen redan fullspäckad... Men sen är det inte långt kvar tills han har förhoppningsvis 4 veckor ledigt! Undrar om vi kommer tröttna nåt på varandra? Kanske lite tur att jag fick mycket tider på donken i december, så vi inte går varandra på nerverna.

Och den här herrn växer o växer. Bits o revs gör han fortfarande, fast inte lika "intensivt". Imorse var han så mysig så, kom o la sig under täcket, nära nära. Utan några klor :)




Har införskaffat lite nya fotoprylar, så förhoppningsvis hittar jag insperation igen så det blir lite bilder :) Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på Scrubs! Det är nästan det enda jag gör dagarna i enda känns det som. Eller kanske inte riktigt, ladda hem alla säsonger för snart 2 veckor sen o jag har nästan sett klart andra säsongen. Dvs 24x24=48 avsnitt á 20 minuter = 960 minuter sammanlagt. En säsong per vecka, jojo.

Snart är det jul!

Här sitter jag, den 9e november och dricker glögg o äter juleskum. Inte en dag för tidigt, om du frågar mig. Jag inhandla min första julklapp för flera veckor sen, ungefär samtidigt som jag blev klar med min egna önskelista. Mamma och jag var även på julmarknad i helgen där vi köpte lite tomtar (o 3 liter glögg - me happy). Fast det är alkoholfri, tycker jag är godast faktiskt. Men jag kom på varför vi är så tidiga med julen iår - vi fira den ju inte förra året eftersom vi var i Australien. Så jag tar igen det med att börja tidigt! Fast efter en halv flaska glögg och en påse med juleskum är jag ganska mätt i magen...

Karin & Magnus

Så var ännu en helg över... Igår åkte Martin upp till Stockholm igen och kommer inte hem förrens om nästan två veckor :/ Men då är han hemma hela 4 dagar! Sen är det 3 helger tror jag, och sen är det julledigt för hans del :) 2 eller 3 veckor och efter det är de nedräkning till MUCK. Fy fan vad härligt det kommer vara.

Jag har iallafall en massa saker att göra, så förhoppningsvis går dom här dagarna lika fort som hela oktober gick. Martin kommer nog vara stolt när jag gick upp redan klocka 7(!) imorse. Det är rekord sen jag sluta på djurparken tror jag.. Knappt att jag gick upp så tidigt då heller. Så nu har jag hunnit se en film på 2½ timme och varit ute med katten en stund, så han fått springa av sig lite. Så nu ska jag sätta igång med alla mina grejer som jag har, så jag får någonting gjort :)

RSS 2.0