Jobb jobb jobb, fortfarande

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon, en lång sån med tanke på att jag inte börjar förrens vid klockan fem :) Så jag sitter o dricker en smoodie, lyssnar på Elton John och ser på Nickelodeon. Tänkte åka ner till stan för att shoppa upp lite av min lön också, så jag gör nåt vettigt här i livet ;)

Efter att jag slutat jobba ikväll kommer Martin och hämtar upp mig, så sticker vi ut till landet och myser under vår lediga onsdag tillsammans. Något som vi båda ser fram emot och behöver, kommer bli väldigt härligt att bara va. Även om det bara är under en dag, så betyder det mycket.

Jag som trodde att allt jobb skulle lugna ner sig nu efter juli, men icke då. Jobbar i princip varje dag till slutet av augusti, då jag inte fått båda schema för båda än. Men det är bra i sig, får jag annat att tänka på när min älskling åker iväg.


Dåligt det här med uppdatering...

Kul att några är kvar på bloggen, men jag förstår faktiskt inte riktigt varför. Jag har iallafall inte riktigt tid med en blogg just nu, med tanke på att jag knappt är hemma. Är jag inte på McDonalds så är jag ute på djurparken eller hos min gosse. Idag har jag iallafall klarat av ännu en dag ute på djurparken, en kaosliknande sådan. Jobbade över en timme, men det hade jag som tur var tid med idag. Hem för att äta (annars dör man), för att sen susa vidare ner till stan för en fika med Micko & Ankan. Det var inte igår, så det var väldigt mysigt. En sväng på stan hann vid med också och jag kom förstås hem med två tröjor... Jag som måste hålla i pengarna. När jag kom hem åkte jag och mina päron ut tilll Lindö för att äta glass, men klockan 20 på kvällen så var det förstås stängt. Så vi gick en sväng och åt glass på ett annat ställe för att sen få en rundtur av pappa genom hela Lindö. Kom hem för en stund sen och åt igen (har visst fått tillbaka matlusten - tack för det!) och nu sitter jag här och skråmar till Niklas Strömstedt samtidigt som jag försöker mig på att skriva ett CV. Ska så småningom dra mig till sängen för ännu en jobbardag. Dock får jag träffa bästisen Tobbe :)

Jobb jobb jobb

Bloggen har jag visst glömt bort för ett par dagar, men jag har inte riktigt haft tid eller lust. Jag har jobbat och umgåtts med nära och kära den tiden som jag inte jobbat. Imorgon är det en av mina fyra lediga dagar som jag har i hela juli o det ska bli underbart. Måste ner på stan för att fixa en massa grejer och senare ska vi på after work med kolmårdsfolket. Gött mos, för att citera bland dom finaste personerna som existerar på jorden (hehe). Nu har jag iallafall nyss kommit hem från mcdonalds-jobbet. Härligt att stämpla ut vid halv två när man jobbat från klockan 9 på djurparken. Men det är smällar man får ta och jag lever än. Nu ska jag försöka sova!

den som ville ha mitt lösenord till bilddagboken (varför nån skulle vilja det), så är det ju bra att säga vem man är. för det finns ju ändå en liiiten anledning till varför man har lösenord. så det så.

Ett jäkla farandes...

Dom här dagarna har jag jobbat, åkt bil, jobbat och åkt bil ungefär. I måndags hade jag det mysigare än nånsin med seglingen för att sen jobba på McDonalds på tisdag. Åkte ut till landet och kom ut dit vid 18, åt mat med mamma och pappa och gick o la mig efter morden i midsummer. Upp tidigt för att åka ut till djurparken och jobba där, sedan tillbaka till landet för att ta årets första dopp. Sen har jag jobbat på McD idag också, för att imorgon jobba på djurparken och bio på kvällen :) Skulle träffat Tobbe på stan idag när han slutat jobba, men hade tydligen krockat med bilen.. Han snacka om huvudet och nack-kragar när jag ringde till honom. Stackarn var nog i chock :( Kanske åker förbi honom sen ikväll, annars ska jag nog inte göra ett smack :)

RSS 2.0